torsdag 20 januari 2011

Stå enade!

Varför händer sådana här saker?
Kan inte världen förstå att detta är fel?
Avslöja dolda tillgångar är något av det grövsta brott man kan göra sig skyldig till!

Det är ju inte direkt arbetslöse Nisse som sätter in sina pengar på banken på Caymanöarna. Det är våra stackars underbetalda direktörer som försöker rädda sina surt förvärvade slantar från att bli konfiskerade av stora stygga staten. De betalar ju redan så mycket pengar i skatt att åtminstone ett par miljoner borde de få lov att ha på ett litet pensionskonto som de slipper betala skatt på. Hur skall de annars kunna njuta av livet som pensionärer?
Våra tuffa kriminella samhällsmedborgare måste också få lov att ha en fristad någonstans. De jagas ju med blåslampa jämt och ständigt. Att kunna lägga undan vinsterna från narkotikaförsäljning, utpressning och andra hedervärda sysselsättningar för att i lugn och ro kunna fundera ut lämpliga investeringar är väl det minsta man kan begära.
Vi måste stå enade i denna kamp för frihet!
Låt våra stackars välrespekterade medborgare vara ifred med sina pengar. De betalar skatt när det är lämpligt och de har råd. Vi måste förstå att eftersom det är de som har pengarna så är det de som vet bäst, i alla frågor. Under tiden kan min själ vi vanliga simpla tjänstemän och arbetare se till att betala in skatten ordentligt så att vi kan avlöna polis och brandkår så de kan skydda och rädda de som är viktiga i vårt samhälle.

http://www.e24.se/business/bank-och-finans/wikileaks-lacka-kan-avsloja-svenska-skattesmitare_2560057.e24

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar